Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het plaatsen van lichtreclame aan de Oostermeentherand 2E in Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het plaatsen van lichtreclame aan de Oostermeentherand 2E in Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Ontvangstdatum: 15-05-2024 Locatie: Oostermeentherand 2E, 8332JZ Steenwijk Zaakomschrijving: het plaatsen van lichtreclame Zaaknummer: Z2024-00004179 Activiteiten: Reclameactiviteit Wij hebben een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen Burgemeester en wethouders van Steenwijkerland maken bekend dat zij bovengenoemde aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen. De aanvraag en bijlagen bekijken? Maak hiervoor een afspraak Dit doet u via omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl of bel naar 14 0521. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00004179 noemen? U kunt nu nog niet reageren In een latere fase van de aanvraag kan een zienswijze of een bezwaar-/beroepschrift worden ingediend. Wanneer nemen wij een besluit over de aanvraag? Als wij een besluit hebben genomen over de aanvraag voor een omgevingsvergunning, publiceren wij opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over het besluit bekijken en hierop reageren. Waarom publiceren wij dit bericht? Een omgevingsvergunning wordt bij ons aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld te bouwen, verbouwen, slopen, kappen, aan te leggen of de bestemming te wijzigen. Hiermee laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 14 0521 of via omgevingsvergunning@steenwijkerland.nl. Wilt u hierbij het zaaknummer Z2024-00004179 noemen?

 

Onderwerp: reclamevergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 22-5-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen steenwijk
  2. 431dea5d4af69f5cf6250acdbe3c9a18

Gerelateerde berichten