Gemeente Steenwijkerland - Opheffen gehandicaptenparkeerplaats - Irisstraat 59 te Steenwijk

DeSteenwijkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Steenwijkerland - Opheffen gehandicaptenparkeerplaats - Irisstraat 59 te Steenwijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Overwegende: dat de gehandicaptenparkeerplaats nabij de Irisstraat 59 te Steenwijk met kenteken 43-ZN-HD niet langer nodig is; dat opheffen van deze gehandicaptenparkeerplaats is bedoeld om de vrijheid van het verkeer zoveel mogelijk te waarborgen; dat genoemde wegen niet onder het beheer vallen van het Rijk, de provincie of het waterschap; dat ter zake van dit besluit overleg is gepleegd met de korpschef van de regiopolitie IJsselland; dat de politie hierover positief heeft geadviseerd; gelet op artikel 2 van de Wegenverkeerswet 1994 en artikel(en) 8, 12, 14, 21 alsmede 23 tot en met 26 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer;   B e s l u i t e n : door verwijdering van een bord model E6 van bijlage 1 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 met onderbord met daarop het kenteken 43-ZN-HD nabij de Irisstraat 59 te Steenwijk een gehandicaptenparkeerplaats op te heffen. Steenwijk , 27 febru ari 2024   namens burgemeester en wethouders van Steenwijkerland, Juridisch adviseur Beheer en Realisatie,

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deSteenwijkgids.nl op 28-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Steenwijk, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deSteenwijkgids.nl
Redactie deSteenwijkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen desteenwijk
  2. 32a46de1a093f174dd19b16bfa5b482a

Gerelateerde berichten